Webdesign

Het design van je website bepaalt voor een groot deel jouw online succes. Je wilt niet alleen een aantrekkelijke website, maar ook een website die goed vindbaar is, conversieverhogend, mobielvriendelijk en gebruiksvriendelijk.

Wordpress Webdesign

Als je een nieuwe website wilt laten maken, wil je een CMS-systeem dat eenvoudig in gebruik is. In de ideale situatie wil je dat je zelf je eigen website kunt onderhouden zonder daar iemand voor in te hoeven schakelen. In dat geval kunnen wij je helpen met een WordPress website. Een gebruiksvriendelijk CMS-systeem dat je vrij snel onder de knie hebt.

WordPress is een van de meest gebruikte CMS-systemen om een website mee te bouwen. Het is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar biedt ook vele voordelen ten opzichte van SEO, gebruiksvriendelijkheid, en laadtijd. Daarnaast is je website responsive, zodat je website ook goed zichtbaar is op mobiel. Bij Valticon willen we niet alleen dat een website visueel aantrekkelijk is, maar vooral goed functioneert en jou online resultaat oplevert.

Voordelen van een WordPress website:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Meest gebruikte CMS wereldwijd
  • Voeg eenvoudig functionaliteiten toe
  • Repsonsive website
  • Gemakkelijk beheren en aanpassen
  • Website die goed vindbaar is
  • Meer weten?

Webdesign: een goed functionerende website

Bij Valticon willen we geen standaard leveren, maar gaan samen met jou in gesprek om zo tot een eerste design van jouw website te komen. Al jouw wensen en behoeften brengen we in kaart en maken heldere afspraken, zodat je weet waar je aan toe bent. Daarna gaan we met onze eigen expertise voor je aan de slag. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Tijdens de ontwikkeling van de website nemen we onderstaande onderdelen mee:

Gebruiksvriendelijkheid

Een gebruiksvriendelijke website is een must. Vindt de bezoeker op jouw website niet waar hij naar op zoek is? Dan ben je de bezoeker kwijt en dat is zonde. Daarom werken we van te voren een heldere structuur van jouw website uit. Ook houden we rekening met de juiste kleurstellingen en relevante interne links. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website op zowel mobiel als desktop goed functioneert.

Zoekmachine optimalisatie

Met een goed webdesign bouw je het fundament om beter vindbaar te zijn in zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat jouw website technisch nagenoeg perfect is. Denk daarbij aan een goede laadtijd, https, geoptimaliseerde afbeeldingen, titels, beschrijvingen, headings en een goede, foutloze interne linkstructuur. Een nieuwe website, volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Content

Het maken van een website is één, maar de website voorzien van inhoud is een belangrijke vervolgstap. Wij helpen je in dit proces en op basis van een goed keywordonderzoek kunnen wij de content voor je ontwikkelen. Content die helder is voor iedereen en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Meer informatie?

Wil je meer weten over webdesign? Of je wil je meer informatie over Valticon en wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.