Klipfolio dashboard

Op zoek naar een betrouwbare partner voor een Klipfolio dashboard? Dan stopt je zoektocht hier. Bij Valticon hebben we ruime ervaring met Klipfolio dashboards en helpen we je graag met de ontwikkeling van een Klipfolio dashboard. Een realtime dashboard op maat, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Wat is Klipfolio dashboard?

Klipfolio is een cloudoplossing waarmee je dashboards kunt ontwikkelen. Met deze tool kun je visueel zeer krachtige dashboards maken met realtime informatie. Je kunt bijna elk willekeurige databron met Klipfolio koppelen en vervolgens creëer je een krachtige weergave (Klips) van jouw data. Klipfolio heeft een redelijk steile leercurve, waardoor het zeker in het begin lastig kan zijn om je dashboards zelf te ontwikkelen. Gelukkig staan wij voor je klaar.

Wat maakt Klipfolio zo uniek?

De mogelijkheden binnen Klipfolio zijn ruim. Zo kun je vrijwel elke databron koppelen met Klipfolio en bepaal je zelf hoe je de data wilt weergeven. Door het sterke visuele aspect en de vele functionaliteiten die je kunt toevoegen, is Klipfolio een unieke tool in zijn soort. Je kunt ongelimiteerd gebruikers toevoegen met verschillende rechten, ongelimiteerd dashboards en klips ontwikkelen en een afgeschermde klantomgevingen maken. Op basis van variabelen kun je verschillende functionaliteiten inbouwen. Denk hierbij aan een datumcomponent, filteropties op basis van data, campagneweergaves of accountweergaves.

Klipfolio heeft meer dan 100 standaardintegraties met de bekende tools. Voorbeelden hiervan zijn: Google Analytics, Google Ads, Facebook, Mailchimp en Linkedin. Ook zijn er een groot aantal standaard Klips en dashboards voor je ontwikkeld die je na autorisatie eenvoudig kunt toevoegen. Klipfolio heeft een uitstekend supportteam dat altijd bereid is om je te helpen.

Klip editor

Vanuit de Klip editor kun je jouw klips vanaf nul opbouwen. Je hebt de keuze uit verschillende grafische componenten, zoals grafieken, tabellen, landkaarten, labels en circkeldiagrammen. Na koppeling met je databron kun je de data (meestal JSON of XML) grafisch gaan weergeven.

Dashboarding met Klipfolio:

 • Klifpolio is 100% in de cloud
 • Prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend te noemen
 • Oneindig veel mogelijkheden om data visueel te maken
 • Meer dan 100 standaard integraties
 • Visueel krachtig dashboards en Klips
 • Mogelijkheid om functionaliteiten toe te voegen
 • Verschillende grafische componenten
 • Geweldige support
 • Meer weten?

Welke data kun je koppelen met Klipfolio?

De koppelingsmogelijkheden binnen Klipfolio met externe tools zijn een groot voordeel van deze tool. Klipfolio maakt het mogelijk om data vanuit bijvoorbeeld een Excel bestand te uploaden, een Google sheet op Google drive te koppelen, e-mail attachments te versturen, data vanaf een ftp-server of SQL binnen te halen, gebruik te maken van de ‘pre-built webservices’ of gebruik maken van de ‘open webservices’. In het laatste geval gaat het om een API van jouw tool die je kunt koppelen met Klipfolio via de REST connector (indien er geen standaardintegratie is). Houd er wel rekening mee dat je API aan bepaalde voorwaarden moet voldoen.

 • OAuth (ontwikkeling vanuit Klipfolio noodzakelijk)
 • Basic http (meest gangbare manier om gegevens via API te koppelen)
 • 2-steps verification

klipfolio databronnen

Ook een Klipfolio dashboard?

Wil jij ook een Klipfolio dashboard? Dat kan! Bij Valticon hebben we ruime ervaring met Klipfolio. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.